Kestopigmentointi
Haluaisitko tuoda esiin omien kasvojen parhaat piirteet?
Mitä kestopigmentointi tarkoittaa?
Kestopigmentointi on kestävä ja arkea helpottava tapa tuoda esiin kasvojen luonnollisia piirteitä korostamalla silmiä, huulia tai kulmakarvoja pysyvästi tatuointia muistuttavan pigmentoinnin avulla. Pigmentti tatuoidaan ihon pintakerrokseen, joten lopputulos ei ole ikuinen, kuten perinteisellä tatuoinnilla.
Kestopigmentointi suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisesti palvelemaan hänen toiveitaan, samalla ottaen huomioon kasvojen luonnollinen rakenne ja ihonsävy.

Huomioithan, että kestopigmentointi vaatii kaksi hoitokertaa. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen seurataan, miten iho reagoi pigmenttiin. Allergiset reaktiot ovat erittäin harvinaisia, mutta haluamme varmistua siitä, että pigmentointi sopii asiakkaan iholle. 6–8 viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta tehdään pigmentin vahvistus, jolloin on mahdollista muokata pigmentoinnin vahvuutta sekä muotoa.
Valitse kestopigmentointi palvelu:
370€ (vahvistus 1–3 kuukauden kuluttua 90€)
Cashmere-tekniikka on turvallinen, luonnollisen lopputuloksen takaava uusi hiuskarvatekniikka kestopigmentoinnin alalla. Cashmere-kulmakarvat tehdään pigmentointikoneella häivytystekniikalla, joka on tällä hetkellä turvallisin ja hellävaraisin keino luoda kaunis, luonnollista kulmakarvaa mukaileva lopputulos ilman ihon rikkoutumista tai ihoärsytystä. Hellävaraisen käsittelyn ja luonnollisen lopputuloksen ansiosta cashmere-tekniikka sopii erityisesti asiakkaalle, jolla on luonnostaan hyvin hennot kulmakarvat tai hyvin vähän omaa kulmakarvaa.

Pigmentti säilyy iholla 1–1,5 vuotta, jonka jälkeen hoito voidaan uusia.

Kulmakarvojen Cashmere-kestopigmentointi tehdään laadukkailla OMG-pigmenteillä, jotka säilyttävät sävynsä tehokkaasti.

TOIMENPIDE JA HOITO-OHJEETHeti toimenpiteen jälkeen lopputulos näyttää 30–40 % tummemmalta. Paraneminen kestää 7–10 päivää, jonka aikana ylimääräinen pigmentti kuluu iholta pois. Hoidon jälkeen syntyvää hilseilyä tai rupea ei tule raapia tai irrottaa. Emme suosittele kulmien kastelemista, saunomista, hikoilua tai voiteen käyttämistä kulmilla paranemisen aikana.
Pigmentit ja välineet
Käytössämme on Euroopan Unionin REACH-asetuksen mukaiset pigmentit. Säädös takaa tuotteiden puhtauden ja korkean laadun. Pigmentit eivät sisällä raskasmetalleja.
Kaikki käyttämämme pigmentit ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Käytössämme on aina steriilit välineet.

Hoitolamme on intiimi tila, johon toivotamme asiakkaamme lämpimästi tervetulleeksi yksilölliseen hoitoon. Hoitola, sängyt ja tarvikkeet puhdistetaan jokaisen asiakkaan jälkeen ja meillä on aina saatavilla desinfiointiainetta sekä henkilökunnalle että asiakkaalle.
Arvostelut
 • -
  Silmänrajauksen kestopigmentointi
  Pitkään olen seurannut Galinan töitä. Ihan loistavia. Täydellistä palvelua sain. Tulen seuraavaksi kulmiin!
 • -
  Silmänrajauksen kestopigmentointi
  Minulle laitettiin kulmat ja silmät! ❤️ Minulla on Alcopenia ja pelkäsin turhaan monta vuotta mennä toimenpiteeseen😊😊🤗 Minulla ei ollut kulmia! Nyt on!!!❤️❤️
 • -
  Silmänrajauksen kestopigmentointi
  Ammattitaitoinen palvelu, kulmien laitto oli hyvin kivuton ja mukava kokemus. lopputulos on ihan mielettömän upea. Kokonaisuudessa todella tyytyväinen.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
 • -
  Huulten kestopigmentointi
  Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu. Miellyttävä kokemus ja upea lopputulos. Toimpide vähemmän kivulias verrattuna muihin tekijöihin.
 • -
  Huulten kestopigmentointi
  Ihana paikka. Jouduimme ottamaan vauvan mukaan ja siisti hygieeninen odotusaika, jossa oli mahdollisuus odotella. Pidin työn jäljestä! Todella tarkkaa ja kaunista
 • -
  Huulten kestopigmentointi
  Ystävällinen palvelu ja loistava jälki 😍 Enää en kenellekään muulle mene!
 • -
  Kulmien kestopigmentointi
  Astut vastaanotolle harvassa kasvavilla, vaaleilla ja lähes näkymättömillä kulmakarvoilla – lähdet upeilla kulmakarvoilla ja silmillä. Galina kulmakarvastylisti on kulmakarvojen ongelmia ratkova alan ammattilainen,hän osaa muotoilla, hoitaa ja värjätä kulmakarvat. Tulkaa rohkeasti Galinan luokse.🌷🌷🌷
 • -
  Kulmien kestopigmentointi
  puuterikulmat - yhden vahvistuksen jälkeen kulmista tuli aika tasan sellaset, kuin pyysin 👌😊 palaan sitten vuoden-parin päästä, kun kulmat tarvitsevat pientä freesausta 😊 ellen keksi toista kasvon aluetta johon kaipaan remonttia jo aikaisemmin 😁
 • -
  Kulmien kestopigmentointi
  Hienot kulmat tuli. En olisi uskonut näin hyvää lopputulosta. Vahva suositus!
Tehdyt työt
Made on
Tilda