Microblading
Mikä on microblading?
Microblading Helsinki
Microblading on kestävä tapa saada huolitellut ja kauniin luonnolliset kulmat, jotka imartelevat kasvonpiirteitä. Toimenpiteessä käytetään hyvin ohutta neulaa, jolla pigmentti syötetään ihon pintakerrokseen.
Tekniikassa käytetään pienempi määrä pigmenttiä kuin perinteisessä kestopigmentoinnissa, joten sen avulla on mahdollista jäljitellä asiakkaan yksittäistä karvaa ja luonnollista kulmakarvan muotoa tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Microbladingin avulla on mahdollista vahvistaa omia kulmakarvoja, tehdä kulmakarvoista symmetriset sekä luoda siistit kulmakarvat myös asiakkaalle, jolla ei niitä luonnostaan ole.
Microblading-tekniikalla lopputulos on kauniin luonnollinen ja se jäljittelee asiakkaan luonnollisia kulmakarvoja. Mikäli asiakas toivoo vahvempaa lopputulosta, viimeistelemme palvelun puuterikulma-tekniikalla, joka antaa kulmiin vahvemman sävyn ja enemmän volyymia.

Microblading-hoito kestää 1,5–2 tuntia, riippuen asiakkaan kulmakarvojen luonnollisesta muodosta ja toivotusta lopputuloksesta. Vahvistus tehdään 1–2 kuukauden kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta.
Kulmien microblading säilyy iholla 1–3 vuotta. Vaaleammat sävyt kuluvat nopeammin kuin tummat. Myös asiakkaan ihotyyppi vaikuttaa pigmentin pysyvyyteen. Microblading-pigmentti tarttuu paremmin kuivalle kuin öljyiselle iholle.

Kulmakarvojen microblading tehdään turvallisilla ja laadukkailla PhiBrows-pigmenteillä.
Klassinen microblading
Klassinen microblading-tekniikka jäljittelee kulmien luonnollisia karvoja. Ihon pintakerrokseen tehdään luonnollista karvaa muistuttavia pieniä viiltoja, jotka täytetään pigmentillä. Klassinen microblading takaa luonnollisen lopputuloksen, joka mukailee asiakkaan luonnollisia kulmakarvoja ja niiden mallia.

Master-taso (sertifioitu kouluttaja Galina) 330€
3D Microblading
3D microblading on microblading-tekniikka, jossa kulmakarvoja jäljitellään manuaalisesti terää käyttäen, kuten perinteisessä microbladingissa. Hoito viimeistellään digitaalisen koneen avulla, joka luo kulmiin lisää varjoja ja tuuheutta. 3D microbladingin avulla lopputulos on tuuheampi ja näyttävämpi, mutta silti luonnollinen.

370€
Kenelle microblading sopii?
Microblading sopii Sinulle, joka haluat kauniit, ryhdikkäät ja luonnolliset kulmat, jotka imartelevat kasvojesi piirteitä myös meikittöminä päivinä. Tekniikka sopii omien kulmakarvojen vahvistamiseen, sen avulla voidaan luonnollisesti täyttää kulmakarvojen aukkoja, korjata väriä sekä muuttaa kulmakarvojen luonnollista muotoa ja symmetriaa. Microblading tarjoaa luonnollisen ja kauniin lopputuloksen myös silloin kun omia kulmakarvoja ei luonnostaan ole lainkaan.

Microblading sopii kaikille ihotyypeille. Otathan kuitenkin huomioon, että hyvin öljyisellä iholla microbladingin pigmentti haalenee nopeammin. Lopputuloksen kesto on ihotyypistä riippuen 1–3 vuotta.
Toimenpide ja hoito-ohjeet
Heti toimenpiteen jälkeen lopputulos näyttää 30–40 % tummemmalta. Paranemisvaiheen (7–10 päivää) aikana ylimääräinen pigmentti kuluu iholta pois ja paljastaa todellisen lopputuloksen.

Microblading-hoidon jälkeen ensimmäisen vuorokauden ajan kulmat tulee puhdistaa kostealla vanulapulla. Seuraavan viikon ajan kulmakarvojen kastelua tulee välttää. Saat henkilökunnaltamme hoitovoiteen, joka ehkäisee arven muodostumista. Ohjeistamme sinua hoitovoiteen käytöstä ihotyyppisi huomioiden. Meikki, ihon altistaminen auringolle ja saunominen on kielletty, kunnes ihon hilseily on kokonaan loppunut.

Microbladingin vahvistus tehdään 1–2 kuukauden kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta.
Kenelle microblading ei sovi?
Microblading on turvallinen tapa saada kestävät ja luonnollisen kauniit kulmakarvat. Microblading ei kuitenkaan sovi sinulle, jos sinulla on:
 • tarttuvia sairauksia (B- tai C-hepatiitti, HIV, AIDS)
 • kroonisia sairauksia, kuten leukemia, diabetes, anemia
 • psoriasis tai lääkitys psoriasiksen hoitoon
 • taipumus keloidi-tyyppisiin arpiin
 • keratosis-oireita kulmakarvojen alueella
 • suuria talikertymiä kulmakarvojen alueella
 • useita rikkinäisiä hiussuonia kulmakarvojen alueella
 • erittäin rasvainen tai erittäin kuiva iho
 • erittäin rasvainen tai erittäin kuiva iho
Pigmentit ja välineet
Käytössämme on Euroopan Unionin REACH-asetuksen mukaiset pigmentit. Säädös takaa tuotteiden puhtauden ja korkean laadun. Pigmentit eivät sisällä raskasmetalleja.
Kaikki käyttämämme pigmentit ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Käytössämme on aina steriilit välineet.

Hoitolamme on intiimi tila, johon toivotamme asiakkaamme lämpimästi tervetulleeksi yksilölliseen hoitoon. Hoitola, sängyt ja tarvikkeet puhdistetaan jokaisen asiakkaan jälkeen ja meillä on aina saatavilla desinfiointiainetta sekä henkilökunnalle että asiakkaalle.
Arvostelut
 • -
  Microblanding
  Aivan mahtava palvelu ja microblading kulmat ylitti odotukseni positiivisesti! Uskomaton lahjakkuus Liisa teki mulle täydelliset kulmat. Kuunteli mun toiveita ja toteutti juuri sellaiset kuin halusin. Thank you so much! 😍♥️
 • -
  Microblanding
  Vahva suositus! Olen ollut todella tyytyväinen microblading-kulmiini, ovat pysyneet hyvin ja monet ovat kehuneet jälkeä. Myös palvelu oli ystävällistä 😊
 • -
  Microblanding
  Olen erittäin tyytyväinen Galinan työnjälkeen. Minä jolla kulmakarvat ja niiden puuttuminen on ollut iso murhe aina niin nyt voin huokaista tyytyväisenä❤️ Toimenpide ei sattunut lainkaan josta myös kiitosta

 • -
  Microblanding
  Suosittelen Galinaa kaikille, jotka vähänkään pohtivat microblading-kulmien ottamista! Itseäni jännitti kovasti kuinka paljon prosessi sattuu ja millainen lopputulos mahtaa olla. Kulmien malli, toiveeni ja prosessin eteneminen käytiin tarkkaan läpi, joten ei tarvinnut sen jälkeen enää jännittää. En voisi olla tyytyväisempi luonnolliseen lopputulokseen ja itse tekovaihe oli paljon kivuttomampi mitä kuvittelin. Kiitos paljon!
 • -
  Microblanding
  Sain täydelliset kulmat Galinalta 😍 ja bonuksena upea asiakaspalvelua ❤️ Vahva suositus 👍🏼
Tehdyt työt
Made on
Tilda